çetin ticaret

Çanakkale'de Sahte Alkol Ürünlerini İnternetten Satan 2 Kişi Yakalandı

Çanakkale'de, yasa dışı yollarla temin ettiği kaçak ve kendilerinin yaptığı sahte alkol ürünlerini internet ortamından pazarlayan 2 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.

5679
Çanakkale'de Sahte Alkol Ürünlerini İnternetten Satan 2 Kişi Yakalandı

Çanakkale'de, yasa dışı yollarla temin ettiği kaçak ve kendilerinin yaptığı sahte alkol ürünlerini internet ortamından pazarlayan 2 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, JASAT Tim Komutanlığı ve Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kaçak ve sahte alkol üretimiyle mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışma neticesinde, A.K. ve S.K.’nin Ayvacık ilçesinde kaçak temin ettikleri ve kendilerinin yaptıkları sahte alkol ürünlerini, internet ortamında sattıklarını belirledi. Şüphelilerin adresine baskın yapan ekipler, evde yaptıkları aramada 150 litre etil alkol, 68 adet alkollü içki yapımında kullanılan test kiti, 102 adet sahte etil alkol etiketi, 30 adet sahte TAPDK içki bandrolü ve 5 litre sahte viski ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyette ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. 


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.