çetin ticaret

Biga'da Şehit Polis Ailelerine Ziyaret

Çanakkale'nin Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan ve beraberindeki personel, Bigalı şehit polis ailelerini evlerinde ziyaret ederek, 'İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şehitleri' adlı kitabı kendilerine takdim etti.

6012
Biga'da Şehit Polis Ailelerine Ziyaret

Çanakkale'nin Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan ve beraberindeki personel, Bigalı şehit polis ailelerini evlerinde ziyaret ederek, 'İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şehitleri' adlı kitabı kendilerine takdim etti. 

Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan ve beraberindeki personel, şehit polis memuru Bilal Çavuş'un eşi Sevinç Çavuş ve şehit polis memuru Nezir Özmen'in eşi Aynur Özmen'i evlerinde ziyaret etti. Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, hiçbir maddi ve manevi payeyle ölçülmeyecek kadar şerefli olan şehitlik unvanıyla şereflenmiş teşkilat mensuplarının aileleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, emniyet teşkilatının her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olacağını söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, "Her 2 şehit polisimiz de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken şehitlik mertebelerine yükselmiştir. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce İstanbul’da görevliyken şehit olan teşkilat mensuplarımız anısına hazırlanan 'İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şehitleri' adlı kitabı kendilerine takdim ettik" dedi


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.