çetin ticaret

Biga Belediye Başkanı, Çocuklara Kitap Hediye Etti

Çanakkale’nin Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla çocuklara kitap hediye etti.

16092
Biga Belediye Başkanı, Çocuklara Kitap Hediye Etti

Çanakkale’nin Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla çocuklara kitap hediye etti.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 9-15 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında çocuklarla buluştu. Başkan Erdoğan, ziyaret ettiği TOKİ Hasan Tahsin Günay İlkokulu, Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu, Kar Taneleri Anaokulu, Yeniceköy İlkokulu, Fatih İlkokulu, Mehmet Çavuş Anaokulu, Özel Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Özel Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde çocuklara kitap dağıttı.

Çocuklara kitap hediye eden Başkan Erdoğan, kitap okumanın önemini anlatarak bol bol okumaları tavsiyesinde bulundu. Başkan Erdoğan, “Çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığının küçük yaşta edinilmesi ve kitabın önemine dikkat çekmek amacıyla Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda kıymetlimiz yavrularımıza sürpriz yaptık. Bu kapsamda ilçemizde bulunan 900 okul öncesi çocuğumuza eğitici-öğretici boyama kitabı, yeni okumaya başlayan 1000 minik yavrumuza da hikaye kitabı hediye ettik. İlçemizdeki tüm ilkokul birinci sınıf ve kreşlerimizdeki yavrularımıza kitap hediye ettik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklara kitabı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası vesilesiyle çocuklarımızın hayatından hiçbir zaman kitapların eksik olmamasını diliyorum. Bizim her zaman ifade ettiğimiz bir şey var. Bizler gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bunun en güzel örneği de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilçemize kazandırdığımız Çocuk Kütüphanemizdir. Bu vesileyle bu anlamlı hafta kapsamında tüm kitap kurdu çocuklarımızı Çocuk Kütüphanemize kitap okumaya bekliyorum” dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.