çetin ticaret

Çanakkale'de Sahte İçki Operasyonu: 2 Gözaltı

Çanakkale'de jandarmanın düzenlediği operasyonda, bin 168 litre etil alkol ve sahte alkol yapımında kullanılan aromalar ile cinsel gücü arttırıcı hap ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı.

6309
Çanakkale'de Sahte İçki Operasyonu: 2 Gözaltı

Çanakkale'de jandarmanın düzenlediği operasyonda, bin 168 litre etil alkol ve sahte alkol yapımında kullanılan aromalar ile cinsel gücü arttırıcı hap ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte sahte içki üretimi ve satışı yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, bin 168 litre etil alkol ile sahte içki üretiminde kullanılan 24 adet malt aroması kiti, 44 adet anason rakı kiti, 4 adet ardıç votka kiti, 2 adet likör kiti ile 36 adet cinsel gücü arttırıcı hap ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin, jandarmada işlemlerinin devam ettiği bildirildi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.