çetin ticaret

Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Millet Bahçesi Projesini Açıkladı

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi Aralık ayı Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan başkanlığında gerçekleşti. Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Meclis üyeleri ve vatandaşlarla Millet Bahçesi taslak projesini paylaştı.

16164
Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Millet Bahçesi Projesini Açıkladı

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi Aralık ayı Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan başkanlığında gerçekleşti. Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Meclis üyeleri ve vatandaşlarla Millet Bahçesi taslak projesini paylaştı. 

Biga Belediyesi'nin 2020 yılının son olağan Meclis toplantısı, Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıda 10 gündem maddesi görüşüldü. Meclis toplantısının ve alınacak kararların Biga için hayırlara vesile olmasını dileyen Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 10 gündem maddesini Meclis üyelerinin görüş ve oylarına sundu. 7 gündem maddesi oy birliğiyle kabul edilirken, 3 gündem maddesi ise oy çokluğuyla Meclis'ten geçti. Toplantı, Biga Belediyesi’nin sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlandı. Toplantıda diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Başkan Erdoğan bir açıklama yaparak, 2020 yılını değerlendirdi ve 2021 yılı ile ilgili temennilerini dile getirdi.

Toplantının sonunda, Biga Belediyesi tarafından kamulaştırılan Avcılar ile Hacımadan Köprüleri arasına yapılacak Millet Bahçesi projesi için fikir ve düşüncelerini almak adına taslak projenin sunumu yapıldı. Sunumun ardından konuşan Başkan Erdoğan, “Millet Bahçesi için özel olarak hazırladığımız taslak projemizi sizlerle paylaştık. Proje ile ilgili fikri, düşüncesi ve eklemek istediği konuları olanları bekliyoruz. Sizlere projenin dosyasından, incelemek üzere birer örnek vereceğiz. Projemiz şimdiden Biga’mıza hayırlı olsun” dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.