çetin ticaret

Bayramiç’te Koyun, Tek Batında 6 Yavru Doğurdu

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, küçükbaş yetiştiricisi Bayram Ali Bozan’a (32) ait koyun, bir batında 6 yavru doğurdu.

11295
Bayramiç’te Koyun, Tek Batında 6 Yavru Doğurdu
VİDEO HABER

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, küçükbaş yetiştiricisi Bayram Ali Bozan’a (32) ait koyun, bir batında 6 yavru doğurdu.

Bayramiç'in Yigitler köyünde yaşayan Bayram Ali Bozan’a ait koyun, tek seferde 6 yavru birden doğurdu. Daha önce oto elektrikçiliği yapan Bozan, 2 yıldan bu yana küçükbaş yetiştiriciliği yaptığını belirterek, “Koyunlardan biri sabaha karşı doğuma başladı. İlk önce 3 yavru dünyaya getirdi. Doğum bitti sandım. Ancak ardından 3 yavru daha dünyaya getiren ben de şaşırdım. İlk böyle bir durum ile karşılaştım. Daha önce 2-3 yavru yapan koyun gördüm. Ama ilk kez bir koyunum 6 yavru birden dünyaya getirdi” dedi.

Bayram Ali Bozan’ın kızı Azra Bozan da 6 yavruyu birden görünce büyük sevinç yaşadı ve kucağına alarak sevdi.



Bayramiç’te Koyun, Tek Batında 6 Yavru Doğurdu
Bayramiç’te Koyun, Tek Batında 6 Yavru Doğurdu
2182

Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.