çetin ticaret

Pırlanta Hediye Almak İsteyenlere Öneriler!

Birbirinden güzel aksesuarlarda kullanılan pırlantalar, aşkın ve sevginin simgesidir.

139905
Pırlanta Hediye Almak İsteyenlere Öneriler!

Birbirinden güzel aksesuarlarda kullanılan pırlantalar, aşkın ve sevginin simgesidir. Pırlantanın ışıltısı kesim şekline ve yapan kişiye bağlıdır. Kesim ne kadar başarılı olursa pırlantanın parlaklığı ve ışıltısı da o kadar iyi olur. Doğru oranlarda kesilen bir pırlantanın yüzeyinden giren ışık, düğer yüzeyine yansır ve taç adındaki üst kısmından yayılır. Kesimin derin olmadığı durumlarda ise pırlanta yeterince ışıltılı olmayacaktır. Pırlantalar renksiz görünür ancak bu iyi bir şeydir. Pırlanta ne kadar renksizse o kadar değerli demektir. 

Işık ışıl bileklere sahip olmak için pırlanta bileklik takabilirsiniz. Birçok farklı modelde olan bilekliklerde kullanılan taşlar da anlam ifade ediyor. Su yolu pırlanta bileklikler, nazar boncuklu, kalpli gibi birçok farklı tasarımda küpelere sahip olabilirsiniz. 

Tektaş Pırlanta Küpeler

Pırlanta küpe modelleri kadınların ayrılmaz parçası haline geldi. Hediye olarak en fazla tercih edilen mücevher olan tektaş pırlanta küpeler, sade tasarımları sayesinde rahatlıkla kullanılabilir. Gece elbisenize de ofiste giydiğiniz cekete de uyum sağlayan küpeler, her ortama ve her kıyafete uyum sağlayabilir. 

Tamtur Yüzükler

Son zamanlarda popüler olan tamtur yüzükler sonsuz aşkları simgelerler. Değerli taşların yüzük halkası boyunca sıralanmasıyla oluşan tamtur yüzükler, genellikle evlilik tekliflerinde veya nişan yüzüğü olarak kullanılıyor. Anneler gününde annenize alabileceğiniz en şık hediyelerden biri olabilir. Tektaşlarla birlikte kullanılabileceği gibi tek olarak kullanılabilir. İstenilen taşla ve istenilen renkte üretilen yüzüklerde tek veya çift sıra taşlar da kullanılabiliyor. 

Beştaş Yüzük Modelleri 

Evlilik teklifleri, yıldönümleri ve diğer özel günler için hediye edebileceğiniz birbirinden güzel pırlanta yüzük modelleri var. Bunlardan biri beştaş yüzüklerdir. Romantik tarzdaki sevgilinize alabileceğiniz prenses kesim kare beştaş yüzük modelleri, sade alyanslar ile de çok şık duran modellerdir. Tek başına alyans olarak da kullanılabilirler.

Kolye Modelleri

Pırlanta kolye modelleri, özel günlerin, davetlerin, düğünlerin ve yemeklerin vazgeçilmez mücevherlerinden biridir. Pırlanta kolye çeşitleri, anlamları olan taşlardan elde edilir ve yaşama dair ipuçları taşıyabilirler.  Bu kolyelerde en fazla tercih edilen semboller ise sonsuzluk işareti, kalp, kar tanesi ve tektaş şeklindeki kolyelerdir. Birbirinden güzel pırlanta modeller için Bluediamond sitesini güvenle tercih edebilirsiniz.



Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.