çetin ticaret

Biga Belediyesi’nden Araç Filosuna Dev Yatırım

Çanakkale'nin Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, araç filosuna bugüne kadar 6 milyon 700 bin TL'lik alım yaptıklarını söyledi.

14706
Biga Belediyesi’nden Araç Filosuna Dev Yatırım

Çanakkale'nin Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, araç filosuna bugüne kadar 6 milyon 700 bin TL'lik alım yaptıklarını söyledi.

Biga Belediyesi’nin araç parkuruna kazandırılan yeni hizmet araçları için belediye meydanında dualar eşliğinde kurban kesildi. Programa Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve personel katıldı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı açıklamada, “Biga’mızın sorunlarına daha hızlı ve etkili çözüm sunmak ve kaliteli hizmet için çalışmalarımıza istikrarlı bir şekilde devam ederken, göreve geldiğimizden bu yana kepçe, kanal açma ve temizleme, yol süpürme, kamyon, otobüs ve otomobil gibi 15 adet araç satın aldık. Her şey Biga’mız ve halkımıza güzel bir hizmet vermek içindir. Bu araçlarımızın toplam yatırımı ise 6 milyon 700 bin TL’dir. Yeni kazandırılan araçlarımızla birlikte Biga Belediyesi’nde kiralık araç dönemi sona ermiştir. Bizim dönemimizde Biga Belediyesi’ne hiç kiralık araç almadık. Önceki dönemden kalan kiralık araçlar kullanıldı ve sözleşmesi gereği iade edemedik. Yeni yıl ile birlikte filomuzda hiç kiralık araç bulunmayacaktır. Güçlü belediye güçlü hizmet anlayışımızla halkımıza hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Belediye hizmetlerinde kullanacağımız yeni araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Ekiplerimize kazasız belasız çalışmalar diyorum” dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.