çetin ticaret

Lapseki Belediyesi’nden Çocuklara Pandemi Eğlencesi

Lapseki Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Lapsekili Çocuklar Eğleniyor' etkinliği 15 Temmuz Şehitler parkında gerçekleştirildi.

11358
Lapseki Belediyesi’nden Çocuklara Pandemi Eğlencesi

Lapseki Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Lapsekili Çocuklar Eğleniyor" etkinliği 15 Temmuz Şehitler parkında gerçekleştirildi.

Covid-19 pandemi sürecinde okulların kapalı olması ve çeşitli kısıtlamalar sebebiyle uzun bir süredir evlerinden dışarı çıkamayan çocuklar sihirbaz, tahta bacak, çeşitli maskotlar ve müzik eşliğinde dans ederek eğlendiler. Havanın da güzel olmasını fırsat bilen aileler çocuklarıyla birlikte geldikleri 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda "Lapsekili Çocuklar Eğleniyor" etkinliği sonrasında kordon turu atarak yürüyüş yaptılar. 

Eğlence ve sporun bir arada yapıldığı etkinlik sonrasında Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz yaptığı açıklamada; ‘’En değerli varlıklarımız olan çocuklarımız için bugün özel bir program yaptık. Milli eğitim müdürlüğümüz ile birlikte istedik ki çocuklarımız en azından bir gün eğlensinler, streslerini atsınlar, enerjilerini atsınlar. Çocuklarımız çok uzun zamandan beri evlerde kapalılar ama her şeyin başı sağlıktır. Bugün ki programımızı da pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirdik. Bu tür programları yine pandemi kuralları çerçevesinde yapmaya devam edeceğiz.“ dedi.

Başkan Eyüp Yılmaz Konuşmasının devamında 1 Şubattan itibaren Lapseki Belediyesi’nde Uzm. Psikoloğun göreve başlayacağının müjdesini vererek “Başta çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımız psikoloğumuzdan destek almak amacıyla çok yakında belediyemize başvurabilirler.” ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.