çetin ticaret

Gökçeada ve Bozcaada'ya Yarınki Bazı Feribot Seferleri İptal Edildi

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, yarın da Kuzey Ege Denizi'nde etkisini devam ettirmesi beklenen lodos fırtınası nedeniyle; bazı feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

4977
Gökçeada ve Bozcaada'ya Yarınki Bazı Feribot Seferleri İptal Edildi

Çanakkale'de, gün boyunca etkili olan lodos fırtınası deniz ulaşımında aksaklıklara neden oldu. Gökçeada ve Bozcaada'da birçok feribot seferi yapılamadı. Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, yarın da Kuzey Ege Denizi'nde etkisini devam ettirmesi beklenen lodos fırtınası nedeniyle; bazı feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Buna göre yarın; Bozcaada’dan saat 11.00 ve 17.00, Geyikli’den saat 14.00 ve 18.00, Gökçeada'dan saat 13.00 ve 17.00, Kabatepe'den saat 15.00 ve 19.00'daki feribot seferleri iptal edildi. 


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.