çetin ticaret

Büyük ve Küçükbaş Hayvanları Silahla Vuran 2 Kişi, Yakalandı

Çanakkale’de boş arazide otlayan büyükbaş ve küçükbaş hayvanları silahla vurup, öldürdükten sonra çalan 2 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.

5877
Büyük ve Küçükbaş Hayvanları Silahla Vuran 2 Kişi, Yakalandı

Çanakkale’de boş arazide otlayan büyükbaş ve küçükbaş hayvanları silahla vurup, öldürdükten sonra çalan 2 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin traktöründe yapılan aramada ruhsatsız pompalı ve av tüfekleri ile farklı boyutlarda bıçaklar ele geçirildi. 

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, S.A. ve E.K.’nin boş arazide otlayan büyükbaş ve küçükbaş hayvanları av tüfeğiyle vurarak, öldürdükten sonra çaldıklarını tespit etti. Harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelileri suçüstü yakaladı.

Şüphelilere ait traktörde yapılan aramada da başından vurulmuş büyükbaş hayvan ölüleri bulundu. Ayrıca ruhsatsız pompalı ve av tüfekleri ile satır ve farklı ebatlarda bıçak ele geçirildi.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.