çetin ticaret

Pırlantada Yeni Moda: Tektaş ve Tamtur Yüzükler!

Pırlanta sektöründe yeni moda olarak da nitelendirebileceğimiz tamtur pırlanta yüzük ve modelleri pek çok müşterimiz tarafından ilgi görüyor.

38070
Pırlantada Yeni Moda: Tektaş ve Tamtur Yüzükler!

Pırlanta sektöründe yeni moda olarak da nitelendirebileceğimiz tamtur pırlanta yüzük ve modelleri pek çok müşterimiz tarafından ilgi görüyor. Bizler de Craft Pırlanta kuyumculuk ve mücevher firması olarak bu kategorideki ürünlerimizi geniş bir skala ile sizlere sunuyoruz. Böylece kendini özel hisseden ya da hissetmek isteyen tüm hanımlar için özel tasarım ürünlerimizi satışa sunuyoruz. Oldukça uygun fiyatlarda olan takılarımızın ücretlendirmeleri de perakende satışı ile aynı meblağdadır. Bu bağlamda tüm fiyat aralıkları için müşterilerimize uygun bir liste sunuyoruz. 

3 yıl garantisi olan takılarımızda olası bir sorunda müşterilerimizin direkt olarak çalışanlarımız ile iletişime geçmesi bizler için önemlidir. Bu sayede üründeki hasar kısa sürede onarılır. Aynı zamanda garanti kapsamındaki mücevherler için de ilk 14 gün içerisinde iade talebi ya da değişim isteği yapılabiliyor. Tüm bu işlemler için mutlaka Craft Pırlanta firması ile irtibata geçilmesini tavsiye ediyoruz. Böylece müşterilerimiz için en iyi hizmeti sunmaya devam edebiliriz. 

Craft Pırlanta Yüzük Modelleri 

Craft Pırlanta firması olarak 20 yıldan uzun süredir mücevher sektöründe çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pırlanta yüzük, kolye ve diğer takı modelleri için özel tasarımlar oluşturarak müşterilerimize sunuyoruz. Özellikle de pırlanta yüzüklerimiz için uluslararası mücevher firmaları ile iletişim halindeyiz. Bu sayede en kaliteli pırlanta taşlarını firmamıza temin edebiliyoruz. Özenle işlenen ve tasarlanan ürünlerimizde oldukça geniş bir seçenek kataloğu bulunuyor. İstanbul Kapalıçarşı’da yer alan mağazamızı gezemeyen müşterilerimiz için de bir web adresimiz bulunuyor. Firmamızın adı altında açtığımız online mağazamız üzerinden de sipariş verebiliyorsunuz. Böylece siz de kendinizi şık ve zarif görünümlü yüzüklerimize kaptırabilirsiniz. 

Pırlanta Yüzükte Eskimeyen Moda Tektaş 

Tektaş yüzükler eminiz ki pek çok kadının hayallerini ve rüyalarını süslemektedir. Pek çok mücevher firmasında oldukça yüksek fiyatların sunulması da ne yazık ki memnun etmiyor. Ancak https://www.craftpirlanta.com/ firması olarak tüm müşterilerimiz için farklı kıratlarda ve uygun fiyatlarda en kaliteli tektaş yüzüklerimizi satışa sunuyoruz. Böylece kadınlarımız rüyalarındaki en güzel pırlanta yüzüğü artık parmaklarında görebilirler. Uluslararası mücevher denetim firması tarafından da onaylanan ürünlerimiz sizler için satışa sunuluyor. 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.