çetin ticaret

“Devletin Şefkat Eli Vatandaşının Daima Yanındadır”

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Hakkâri Şemdinli'de teröristlerce döşenen mayının patlaması sonucunda Şehit düşen Şehit Hüseyin Çetin’in eşi Hayrünnisa Çetin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kayıtlı M.T.'yi  evlerinde ziyaret etti.

5562
 “Devletin Şefkat Eli Vatandaşının Daima Yanındadır”

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Hakkâri Şemdinli'de teröristlerce döşenen mayının patlaması sonucunda Şehit düşen Şehit Hüseyin Çetin’in eşi Hayrünnisa Çetin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kayıtlı M.T.‘yi  evlerinde ziyaret etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Pulluk’un da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, aileler ile bir süre görüşüp sohbet ederek ailelerin istek ve taleplerini dinledi.

Devletimizin şefkat elinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara en hızlı şekilde ulaşması için büyük bir özveri ve gayret gösterdiklerini vurgulayan Vali İlhami Aktaş, “Ramazan Ayı vesilesiyle de vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyor, taleplerini dinliyor ve gerekli yardımları yapıyoruz. Devletimiz her daim ihtiyaç sahibi aileleri takip ederek, ailelerimize maddi ve manevi anlamda destek olmaya devam edecektir.” dedi.

Ziyaret edilen aileler, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerine teşekkür ettiler.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.