çetin ticaret

İl Genel Meclisi Başkanı Önder: CHP’yi Yönetenleri Az Bilen CHP’de Kalır, Benim Kadar Bilen AK Parti’ye Katılır

Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı AK Partili Nejat Önder, düzenlediği basın toplantısıyla, CHP'den neden istifa ettiğini açıkladı.

19584
İl Genel Meclisi Başkanı Önder: CHP’yi Yönetenleri Az Bilen CHP’de Kalır, Benim Kadar Bilen AK Parti’ye Katılır

Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı AK Partili Nejat Önder, düzenlediği basın toplantısıyla, CHP'den neden istifa ettiğini açıkladı. Önder, “CHP’nin DNA’sını, yöneticilerinin gizli ajandasını bana hakaret edenlerden çok daha iyi bilen biriyim. Altını çizerek ve net bir şekilde söylüyorum; CHP’yi yönetenleri az bilen CHP’de kalır, benim kadar bilen ise AK Parti’ye katılır” dedi.

Çanakkale İl Genel Meclisi'nde yapılan seçimde, CHP’den istifa edip, bağımsız aday olarak başkan seçilen Nejat Önder, ertesi gün ise, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nın ardından düzenlenen törende, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taktığı rozetle AK Parti saflarına katıldı. İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısıyla, CHP’den istifa etme sebebini açıkladı.  

ATATÜRK BUGÜN KABRİNDEN ÇIKSA, BÖYLE BİR CHP’YE EMİN OLUN GİRMEZDİ’

İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, bugünkü CHP’nin DNA’sının bozulduğunu söyleyerek, “Bugün ki CHP’nin DNA’sını, yöneticilerinin gizli ajandasını bana hakaret edenlerden çok daha iyi bilen biriyim. Altını çizerek ve net bir şekilde söylüyorum; CHP’yi yönetenleri az bilen CHP’de kalır, benim kadar bilen ise AK Parti’ye katılır. CHP’den istifa ettim. Fakat sadece ben değil, CHP de, kurucu değerlerinden istifa etmedi mi? Size ironik bir şey söyleyeyim. Atatürk’ün fotoğraflarına bakınız. Sofrasında ekmek göremezsiniz. Şimdi cevabı belli bir soruyu soruyorum. Atatürk’ün ekmeğini kim yiyor? Atatürk, 1923 CHP’sinin kurucusudur. Ama, 2021 CHP’sinin ise maalesef oy devşirmek için kullandığıdır. Atatürk, bugün kabrinden çıksa, böyle bir CHP’ye emin olun girmezdi. Varsayalım girse, fikirlerinden dolayı disipline verilir, derhal ihraç edilirdi. Sıkıştıklarında sarıldıkları lider, halkı aldatmak için kullandıkları maske Atatürk’tür. Kemiklerini sızlattıkları, Atatürk’tür. Onlar Atatürk’ün ilkelerine değil, sadece ve sadece paranın üzerindeki Atatürk’e aşıktır” diye konuştu.

VATAN SEVGİMİZİN ZEKATINI VERSEK, SİZDEN BİLE VATANSEVER OLUR’

AK Partili Nejat Önder, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “CHP’nin koca çınar olduğunu söyleyen başındakiler, çınarın dalını, budağını kesmiş, içini çürütmüş, budaya budaya onu kuru bir dala çevirmiştir. Üstelik bir gecede, FETÖ ile iş tutarak, kaset operasyonuyla, güya ‘halk adamı, memur Kemal, sözde Gandi Kemal’ sloganlarıyla Kemal Kılıçdaroğlu’nu kötü tasarlanmış proje, bir genel başkan olarak halka servis etti. Öyle bir genel başkan ki, geçen zaman içinde; parti içi demokrasiyi yok etti. Tek adamlık kurdu. Cumhurbaşkanlığına aday olamadı. Başarısızlığına rağmen 12 yıldır da koltuğunu bırakmadı. Seçmenini her fırsatta Atatürk’le kandırıp, terör örgütü mensuplarının cenaze ve taziyelerinde boy gösterdi. Bize, AK Parti’ye geçti diye ağız dolusu hakaret edenler, şehitler diyarı Çanakkale’nin Esenler Mahallesi'nde, terörist başı Apo ve PKK bayrakları altında Nevruz kutlayanlar için de esip gürlemişler midir? Sözde Nevruz ateşi yakanlara, özde CHP’nin altı ok ilkesini ateşe atanlara, aynı şekilde davranmışlar mıdır? Şurası bir gerçek ki vatan sevgimizin zekatını versek, sizden bile vatansever olur” dedi.

CHP’den AK Parti’ye para için geçtiğini iddia edenlere de cevap veren Önder, şunları söyledi:

“Kamuoyunda para yediğimiz iddiasında bulunanlar bilsinler ki, AK Parti beni davet etmemiştir. Ben AK Parti’ye geçtim. Para yemedim, ama çok şükür ki HDP Barajı geçti diye Cumhuriyet Meydanı’nda şükür pilavı dağıtanların tasından da yemedim. CHP ağababalarının yaptığı gibi milletimizin hakkını da yemedim. Ne yediğimi merak ediyorlarsa söyleyeyim. Katılım töreni sonrası Cumhurbaşkanımızın sofrasında ikram ettiği sarmadan yedim. AK Parti’ye üye olmak istediğim ve olduğum için hakaretler edenler, ‘Sınırımızda başkası olacağına PYD olsun. Bizce hiç bir sakıncası yok’ diyen bir genel başkan yardımcısını partileri için sakıncalı görmüşler midir? PKK uzantısı HDP sevicileriyle gizli kapılar ardında, kucak kucağa pazarlıklarından memnunlar mıdır? Çanakkale nasıl geçilmediyse; Sayın Cumhurbaşkanımız ve aziz milletimiz sayesinde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da FETÖ yardakçılarına, PKK uzantısı HDP şakşakçılarına ne Çanakkale’de ne de Türkiye’de geçit verilmeyecektir.”


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.