çetin ticaret

“Mesafeler Gönüllerde Vuslata Engel Değil”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

15246
“Mesafeler Gönüllerde Vuslata Engel Değil”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

“Bayramlar, içimizi ısıtan, kardeşliğimizi güçlendiren, değerlerimizi hatırlatan ve onları yaşamamıza imkan tanıyan müstesna günlerdir. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sadece bayram günleriyle sınırlı tutmayarak hayatımızın her döneminde ve sevdiklerimizle olan tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız.

Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, Ramazan Bayramı’nın eşsiz mutluluğu sarıyor bizleri. İçinde bulunduğumuz salgın sürecinden dolayı, ne yazık ki önceki bayramlardan farklı bir bayram geçirecek olsak da sevdiklerimizi aramalı, büyüklerimizin hayır duasını almalıyız. Bu zorlu sürecin mecbur kıldığı yaşam koşullarında mesafelerin birlik ve beraberliğimiz adına atacağımız adımlara engel olmamasına dikkat etmeliyiz. Unutmayalım ki, samimi bir telefon görüşmesi dahi sevdiklerimizle, akrabalarımızla ile olan ilişkilerimizi canlı tutmak için yeter.

Mübarek Ramazan ayını, akabinde Ramazan Bayramı’mızı elbette bu şekilde geçirmek istemezdik. İsterdik ki, bereketli iftar ve sahur sofralarının etrafında buluşulsun. İsterdik ki Bayramın coşkusunu kucaklaşarak yaşayalım. Ancak salgın tedbirleri nedeniyle bu bayramda siz kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelememenin üzüntüsünü yaşasak da gönlümüz her zaman Çanakkale’mizle. Ümidimiz, bir an önce özlemini duyduğumuz bayramlara erişmemiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Çanakkaleli hemşehrilerimiz, şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; her günümüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerimizle birlikte geçmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.