çetin ticaret

Gençler Hediyelerini Başkan Erdoğan’dan Aldı

Biga Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen çekilişte hediye kazanan gençler Başkan Erdoğan’ı ziyaret etti.

33291
Gençler Hediyelerini Başkan Erdoğan’dan Aldı

Biga Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen çekilişte hediye kazanan gençler Başkan Erdoğan’ı ziyaret etti.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında sosyal medya hesabından duyurduğu ve binlerce gencin katıldığı çekilişte hediye kazanan öğrenciler Biga Belediye Başkanlığında bir araya geldi. Çekilişten hediye kazanan Selçuk Emin Çete, Ece Öztürk, Gönül Doğan, Melisa Şentürk, Sevde Kaya, Beyza Arslan, Abdullah Efe Öksüz, Alperen Ateş ve Hasan Şeker isimli 9 öğrenciden 3 kişiye Huawei Matepad T10 tablet, 3 kişiye  Xiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saat ve 3 kişiye ise 100 TL değerinde Netflix hediye kartı hediye edildi. 

Hediyelerini Başkan Erdoğan’ın elinden alan öğrenciler, duydukları mutluluğu dile getirerek düzenlenen etkinlik için teşekkür etti. 

Her zaman gençlerle beraber olduklarını söyleyen Başkan Erdoğan, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabımız üzerinden 14-24 yaş arası gençlerimizi kapsayan çekiliş düzenledik. Ben öncelikle 19 Mayıs’ın heyecanıyla çekilişimize katılan binlerce gencimize yürekten teşekkür ediyorum. Bugün de hediyelerimizi kazanan gençlerimizle belediyemizde bir araya geldik. Hediyelerini takdim ederek tebrikte bulunduğumuz gençlere hayatlarında başarılar diledik. İnşallah hediyelerini güzel günlerde güle güle kullansınlar. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle her zaman beraber olmaya onları mutlu edecek çalışmalarda bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah pandemi sonrası gençlerimizle daha çok buluşacak, el ele kol kola sürpriz program ve etkinliklerle hep beraber eğlenip vakit geçireceğiz” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.