çetin ticaret

Tarihi Alan Başkanı Kaşdemir: Aziz Milletimiz, Vatanı İçin Neler Yapabileceğini Göstermiştir

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir açıklama yaptı.

6417
Tarihi Alan Başkanı Kaşdemir: Aziz Milletimiz, Vatanı İçin Neler Yapabileceğini Göstermiştir

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında özgür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş aziz milletimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de vatanı için neler yapabileceğini göstermiştir" dedi.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. "15 Temmuz 2016 tarihinde aziz milletimizin iradesini yok saymaya ve demokrasimizi yıkmaya çalışan terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, aziz milletimiz tarafından bozguna uğratılmıştır" diyen Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, şöyle konuştu:

"Rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında özgür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş aziz milletimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de vatanı için neler yapabileceğini göstermiştir.15 Temmuz 2016; milletimize pranga vurmak isteyenlerin, milli iradeye karşı gelmek için kapalı kapılar arkasında plan yapanlara milletimizin cevap verdiği gündür. 106 yıl önce Çanakkale’de, Conkbayırı’nda, Zığındere’de ve birçok bölgede vatanın bölünmez bütünlüğü için canını ortaya koyan Mehmetçiklerimiz nasıl dik durduysa, 15 Temmuz 2016 günü de milletimiz aynı dik duruşu göstermiştir. 'Çanakkale Ruhu' bu topraklarda olduğu müddetçe milletimiz dışardan ve içerden hiçbir düşmana geçit vermeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli irademize ve demokrasimize sahip çıkmak için canlarıyla destan yazan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum."


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.