çetin ticaret

Çanakkale'de ‘Yılın Ahisi'ne Onur Plaketi

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 'Yılın Ahisi' seçilen Bayramiç ilçesinde mesleğin son temsilcisi olarak 40 yıldır saraçlık yapan Ruşen Şahin’i (65) iş yerinde ziyaret ederek, onur plaketi verdi.

5823
Çanakkale'de ‘Yılın Ahisi'ne Onur Plaketi

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 'Yılın Ahisi' seçilen saraç Ruşen Şahin’i (65) iş yerinde ziyaret ederek, onur plaketi verdi.

Bayramiç ilçesinde mesleğin son temsilcisi olarak 40 yıldır saraçlık yapan Ruşen Şahin, 26'ncı Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında, Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği tarafından Çanakkale'de 'Yılın Ahisi' seçildi. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım ile saraç Ruşen Şahin’i iş yerinde ziyaret etti. Şahin, artık çırak bulamadığını ve yeni yetişen olmadığı için de mesleğin son temsilcisi olarak kaldığını söyledi. Vali İlhami Aktaş, uzun yıllar emek vererek mesleğini devam ettirdiği için tebrik ettiği Ruşen Şahin’e onur plaketi ve çeşitli hediyeler takdim etti. Vali Aktaş, bir süre sohbet ettiği Ruşen Şahin’den meslek hakkında bilgi aldı.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.