çetin ticaret

Çanakkale'de Kızılay Çadırında Kadınların El Emeği Ürünler Sergilendi

Türk Kızılay Çanakkale Şubesi Kadın Teşkilatı tarafından hayata geçirilen 'Güçlü Kadın, Güçlü Gelecek' ve 'Hayata Engel Yok' projeleri ile Çanakkale’deki kadınların, engelli bireylerin ve ailelerinin sağlıklı ve güçlü yaşam kültürü inşa etmelerine katkı sağlanıyor.

34911
Çanakkale'de Kızılay Çadırında Kadınların El Emeği Ürünler Sergilendi

Türk Kızılay Çanakkale Şubesi Kadın Teşkilatı tarafından hayata geçirilen, İl Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün paydaşlığında gerçekleştirilen 'Güçlü Kadın, Güçlü Gelecek' ve 'Hayata Engel Yok' projeleri kapsamında kadınların el emeği ürünleri, İskele Meydanı'nda kurulan Kızılay çadırındaki sergide satışa sunuldu.

Türk Kızılay Şenlendirme Projeleri kapsamında Türk Kızılay Çanakkale Şubesi Kadın Teşkilatı tarafından hayata geçirilen 'Güçlü Kadın, Güçlü Gelecek' ve 'Hayata Engel Yok' projeleri ile Çanakkale’deki kadınların, engelli bireylerin ve ailelerinin sağlıklı ve güçlü yaşam kültürü inşa etmelerine katkı sağlanıyor. 'Güçlü Kadın, Güçlü Gelecek' projesi ile kadınların girişimciliğe teşvik edilmesi, iş hayatına ve üretime katılımlarının sağlanarak toplumsal refah düzeyinin artırılması amaçlanıyor. Kadınların el emeği ürünleri üretme kapasitelerinin geliştirilerek bu ürünlerin kendilerine maddi destek kaynağı olması hedefleniyor. Kadınların kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak sanatsal, sosyal, kültürel ve eğitsel etkinlikler de düzenlenerek psiko-sosyal gelişimlerine olumlu yönde etki edilmesi hedeflenirken, 'Hayata Engel Yok' projesi ile de engelli bireylerin ve ailelerinin toplumsal aidiyet duygusu yüksek, toplumsal hayata aktif katılabilen bireyler olarak kendi potansiyellerinin farkında, kendilerini gerçekleştirebilecekleri zemin ve imkan oluşturması amaçlanıyor. 

SATIŞLARDAN ELDE EDİLECEK GELİR KURSİYERLERE VERİLECEK

Bu kapsamda, Türk Kızılay Çanakkale Şubesi Kadın Teşkilatı tarafından hayata geçirilen, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çanakkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün paydaşlığında gerçekleştirilen her iki projede ortaya konulan ürünler, 2 gün İskele Meydanı'nda Kızılay çadırındaki kermeste sergilenerek, satışa sunuldu. Ürünlerden elde edilen tüm gelirin projelerde yer alan kursiyerlere verileceği belirtildi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.