çetin ticaret

Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Ankara'da Ziyaretlerde Bulundu

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, planlanan yatırımlar için Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

47466
Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Ankara'da Ziyaretlerde Bulundu

Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, planlanan yatırımlar için Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile görüştü. Erdoğan, Biga’ya yönelik yatırım taleplerini ilettiklerini ve şehrin yarınları için canla başla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Ziyaretlerde Biga’mızı konuştuk, kıymetli istişarelerde bulunduk. Değerli Bakanımıza, Genel Başkan Yardımcımıza ve Milletvekillerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. İlçemize yönelik yatırım taleplerimiz devam ediyor, edecek. Her şey gönüllerin şehri Biga’mız için. Biga Millet Bahçesi projesinde gelinen aşamalar hakkında Sayın Bakanımız Murat Kurum'a bilgi vererek, dosya sunduk. Biga’nın her zaman yanında olduklarını belirten Sayın Bakanımız, Biga Millet Bahçesi projesine desteğini bildirdi" dedi.

Projede yapım ihalesi aşamasına geldiklerini belirten Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Şehirlere daha yeşil ve refah yaşam alanları kazandırmak, yaşam ve çevre kalitesini yükseltmek ve kimlikli şehirler oluşturmak amacıyla başlatılan yeşil şehir vizyonu projesinin en önemli parçası olan Millet Bahçelerinden birini de Biga’mıza yapıyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel ve dev projemizle ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum ile görüşmelerde bulunduk. Kamulaştırması yapılan, proje çalışmaları tamamlanan Millet Bahçemizin artık yapım ihalesini yaparak temelini atacağız. Şehrimizin yaşam koşullarının iyileştirilmesi bağlamında Biga’mıza büyük bir katkı sunacak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artması ve gelişmesinde destek sağlayacak projemize verdiği destekten dolayı Bakanımız Murat Kurum’a, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan’a ve AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na ve tüm Bakanlık personeline teşekkür ederim” diye konuştu.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.