çetin ticaret

Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Yaşlıları Ziyaret Etti

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Yaşlılara Saygı Haftası’nda, huzurevinde kalan ve evlerinde yaşayan yaşlılara ziyarette bulundu.

53847
Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Yaşlıları Ziyaret Etti

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Yaşlılara Saygı Haftası’nda, huzurevinde kalan ve evlerinde yaşayan yaşlılara ziyarette bulundu.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret etti. BİSEV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Bayram ve BİSEV Huzurevi Müdürü Aysun Sansak’ın eşlik ettiği ziyarette, Başkan Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan yaşlıların haftasını kutlayıp sohbet ederek, karanfil hediye etti. Ziyaret sonunda ise hep birlikte üzerinde 'Varlığınızla bizlere güven veren değerli büyüklerimiz iyi ki varsınız' yazılı pasta kesildi.

Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, daha sonra Biga’da yaşayan yaşlıların evlerine ziyarette bulunarak sohbet edip, hediye takdim etti. Ziyarette bazı yaşlılar gençlik yıllarına ait siyah beyaz fotoğrafları gösterip maziye yolculuk yaparak hayatındaki önemli anıları paylaştı.

Başkan Erdoğan, “Yaşlılar bizim her şeyimiz, yaşayan kültürümüz ve tarihimizdir. Her imkanımız olduğunda ziyaretlerine gittiğimiz yaşlılarımızın 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla kapılarını çaldık. Yaşlılarımızı ziyaret ederek hal hatırlarını sorduk ve sohbet ettik. Yaşlılarımızı ziyaret ederken en önemli meselenin elbette ki hayır duası almak olduğunu çok iyi biliyoruz. Onların bizden beklediği hatırlarını sormamız, tatlı söz ve güler yüzle davranmamızdır. Çünkü yaşlılarımızın duası adeta işimizin bereketidir. Kendilerinden özür dileyerek ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Çünkü hepimizin malumu pandemi nedeniyle uzun süredir kendileriyle bir araya gelemedik. Biga Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla huzurevindeki ve evlerindeki yaşlılarımızın ihtiyaçları için çalışıyoruz” dedi. 


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.