çetin ticaret

Biga Belediyesi İftar Verdi

Biga ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği ve Ramazan eğlencesi, çok sayıda vatandaşı bir araya getirdi.

62316
Biga Belediyesi İftar Verdi

Biga ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği ve Ramazan eğlencesi, çok sayıda vatandaşı bir araya getirdi.

Biga Belediyesi tarafından, Belediye meydanında iftar yemeği, musiki dinletisi ve eğlence programı düzenlendi. Çarşı Camii imamı Mümin Yenal, Köşklübağ Yeni Camii imamı Osman Gürlen ve Tevfik Başarı Camii imamı Davut Yasan tarafından Kur’an okunurken, İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın iftar duası yaptırdı. Vatandaşların birlik ve beraberlik içinde huzur ve keyif dolu bir Ramazan akşamı yaşadığı gecede, çocuklar için Hacivat ve Karagöz, Sihirbaz, Orta Oyunu, Jonklör etkinlikleri gerçekleşti. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı konuşmada, "Rabbim tuttuğumuz oruçları, hayrımızı hasenatımızı yüce katında kabul etsin inşallah. Allah’tan hepimizi sağlık ve sıhhat içinde bayram sabahına ulaştırmasını niyaz ediyorum. Meydan bize iki yıldan bu yana bir araya gelememenin ne demek olduğunu gayet güzel anlatıyor. Belediye meydanımızda ilk defa bu akşam iftar programı düzenlemiş oluyoruz. Özlemimizin ne boyutta olduğunu hepimiz gördük. Tüm dünyanın ve İslam aleminin Kovid-19 pandemisinden tamamen kurtularak mutlu ve sağlıklı günlere kavuşmasını temenni ediyorum. Her bir hemşehrime katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Vatandaşlar ise, pandemi sonrasında kurulan iftar sofrasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. 


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.