çetin ticaret

Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu Önderliğinde Yapılan Penis Protezi Ameliyatları Fazlasıyla Talep Görüyor!

Mutlu çubuk tabiri penis protez için yaygın ve sıklıkla kullanılan bir isimdir. Aslında protezin yapısı mutluluk çubuğu ile yeterince tanımlanmamıştır.

83493
Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu Önderliğinde Yapılan Penis Protezi Ameliyatları Fazlasıyla Talep Görüyor!

Mutlu çubuk tabiri penis protez için yaygın ve sıklıkla kullanılan bir isimdir. Aslında protezin yapısı mutluluk çubuğu ile yeterince tanımlanmamıştır. Penis protezi terimi, doğal ereksiyon durumuna neredeyse mükemmel şekilde uyan şişirilmiş, çok parçalı, çağdaş protezlerin yaygın kullanımı nedeniyle "mutlu çubuk" teriminin yerini almıştır. Penis protezleri, penisin doğal odacıklarına yerleştirilen ve gerektiğinde sertleşmeyi sağlayan mekanik cihazlardır. Yapılarına göre şişirilebilir, bükülebilir veya gizlenebilir olarak sınıflandırılırlar. Protez parçalara göre tek parça, iki parça veya üç parça olabilir. Çok parçalı protezler cerrahi olarak penise yerleştirildiğinde birbirlerine bağlanırlar. Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu tarafından yapılan kaliteli ameliyatlar özellikle son zamanlarda fazlasıyla talep görmektedir.
 
Enfeksiyon oranları azaltıldı
 
Penis protezlerin mekanik özellikleri son yıllarda teknolojik gelişmelere paralel olarak iyileşmiştir. Protezin kullanımı daha pratik hale getirilmiş, yapısı geliştirilmiş ve sağlamlığı artırılmıştır. Antibiyotik emdirilmiş veya antibiyotik emdirilemeyen penis protezlerin kullanıma sunulması sayesinde enfeksiyon oranları azaltılmıştır. Ameliyat için uygun hasta ve protez, hastadaki ek hastalıkların kontrolü (şeker hastalığı, yüksek tansiyon gibi), uygun ameliyathane koşulları ve ameliyathanede modern havalandırma sistemlerinin bulunması fazlasıyla önemlidir. Artık Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu tarafından Türkiye’de de uygulanmaya başlanan operasyonlar başarı ile gerçekleştirilmektedir.
 
Başarı oranı çok yüksek
 
Penis protezi adayı olan erkekler, ameliyatın diğer cinsel fonksiyonlarını olumsuz etkileyeceğini düşünmektedir. Penis protez yaptıran erkeklerde ise sanılanın aksine ameliyat sonrası dönemde haz, boşalma veya idrara çıkma algılarının olumsuz yönde değişeceği öngörülmemektedir. Penis protezi takılması, sertleşme sorunu tedavisinde uzun süreli etkinlik sağlayan yaklaşımdır. Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu önderliğinde penis protezi ameliyatı olan erkekler %90 memnuniyet oranı ile oldukça dikkat çekmektedir. Ayrıca Türkiye’de benzer semptomları olan ve bu ameliyatı seçen erkeklerin %85'i penis protezini önermektedir.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.