çetin ticaret

Çanakkale'de Otomobilin Çarptığı Kadın Öldü

Çanakkale'de yolun karşına geçerken tomobilin çarptığı ve arkadan gelen araçların da üzerinden geçtiği Aysun Demirel (41), hayatını kaybetti.

13770
Çanakkale'de Otomobilin Çarptığı Kadın Öldü

Çanakkale'de yolun karşına geçerken tomobilin çarptığı ve arkadan gelen araçların da üzerinden geçtiği Aysun Demirel (41), hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Çanakkale-Bursa kara yolunun Kemiklialan mevkisinde meydana geldi. İbrahim E. idaresindeki 17 FU 117 plakalı otomobil, yolun karşısına geçen Aysun Demirel'e çarptı. Yola savrulan Demirel'e, aynı yönde ilerleyen çok sayıda araç çarptı. Demirel, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı gören çevredekilerin durumu 112'ye bildirmesi üzerine bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın nedeninin belirlenmesi ve başka kaza yaşanmaması için ekipler tarafından yol trafiğe kapatıldı. Savcının olay yerinde incelemesinin ardından yol tekrar açıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.