çetin ticaret

Ege Denizi’ndeki Depremle İlgili Çanakkale Valiliği’nden Açıklama

AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı, Ege Denizi’nde 5.0 şiddetinde deprem meydana geldiğini açıkladı.

7290
Ege Denizi’ndeki Depremle İlgili Çanakkale Valiliği’nden Açıklama

AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı, Ege Denizi’nde 5.0 şiddetinde deprem meydana geldiğini açıkladı. Çanakkale'de de hissedilen depremle ilgili valilikten yapılan açıklamada ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk olmadığı bildirildi.

Afet ve Acil Yardım Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 04.52'de merkez üssü Yunanistan’ın Midilli Adası’nda, Richter ölçeğine göre yerin 14,14 kilometre derinliğinde, 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Çanakkale Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Bugün 04:52’de Ege Denizi, Midilli Adası merkezli olarak meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili alınan ilk bilgilere göre ilimizde herhangi bir olumsuz durum olmamıştır” ifadelerine yer verildi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.