çetin ticaret

Takımı Şampiyon Olunca Evini Sarı-Kırmızıya Boyattı

Bayramiç ilçesinde yaşayan ve çocukluktan beri Galatasaray taraftarı olan Mustafa Özdemir (67), Galatasaray'ın Süper Lig'de 23'üncü kez şampiyon olmasının ardından oturduğu binayı sarı ve kırmızı renklere boyattı.

41283
Takımı Şampiyon Olunca Evini Sarı-Kırmızıya Boyattı

Bayramiç ilçesinde yaşayan ve çocukluktan beri Galatasaray taraftarı olan Mustafa Özdemir (67), Galatasaray'ın Süper Lig'de 23'üncü kez şampiyon olmasının ardından oturduğu binayı sarı ve kırmızı renklere boyattı. Ev yoldan geçenlerin ilgisini çekerken bazı taraftarlarda önünde hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Tepecik Mahallesi Arslan Sokak'ta yaşayan Mustafa Özdemir, Galatasaray'ın Süper Lig'de 23'üncü kez şampiyon olması ve takımına olan sevgisi nedeniyle iki katlı evini sarı ve kırmızı renklere boyattı. Özdemir, ayrıca evinin duvarlarına taş işleme ile 'Cim Bom Mustafa' diye yazdırdı. Galatasaray amblemini de taşlarla evinin duvarına işleten Özdemir, Galatasaray ile simgeleşen aslan figürünü evinin terasına monte ettirdi.

Galatasaray şampiyon olduğu için evini sarı kırmızıya boyattığını belirten Özdemir, "Galatasaray sevdam 13 yaşında başladı. Bu nedenle evimi tutkunu olduğum sarı ve kırmızı renklere boyattım. Sarı ve kırmızı renk artık kanıma işlemiş. Bundan vazgeçemiyorum. Bu sene Cumhuriyetin 100'üncü yılındaki bu şampiyonluk bizim için ayrıca önemli" dedi.

Öte yandan, ev yoldan geçenlerin ilgisini çekerken bazı taraftarlar önünde hatıra fotoğrafı çektiriyor.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.