çetin ticaret

Gelibolu'da 'Lavanta Festivali' Düzenlendi

Gelibolu ilçesi Kavakköy beldesinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Lavanta Festivali', renkli görüntülere sahne oldu.

37260
Gelibolu'da 'Lavanta Festivali' Düzenlendi

Gelibolu ilçesi Kavakköy beldesinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Lavanta Festivali', renkli görüntülere sahne oldu.

Kavakköy beldesinde düzenlenen ve 9 Temmuz'a kadar sürecek olan '3. Lavanta Festivali' vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Mor tarlalara giren halk, bol bol fotoğraf çekti. Ziyaretçilere lavantanın yağı, kolonyası ve sabunu başta olmak üzere çeşitli ürünler tanıtılıp, satışa sunuldu. Kavakköy Ekoloji Turizm Derneği Başkanı ve lavanta tarlasının sahibi Nevzat Aktepe, "Bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz festival sayesinde hem Kavakköy hem de Gelibolu tanıtılıyor. Gelibolu'yu lavanta ile tanıştırdık. Düzenlediğimiz etkinliğimizin üzerine her yıl biraz daha farklı objeler eklemeye çalışıyoruz. Lavanta tarlasına gelen ziyaretçilerimiz hem güzel fotoğraflar çekip anı biriktiriyor, hem de isteyen kolonya, parfüm, sabun gibi ürünlerimizden alıyor. Etkinliğimiz 17 Haziran'da başladı ve 9 Temmuz'da sona erecek" dedi.

Lavanta tarlası etkinliğine yakınlarıyla birlikte gelen vatandaşlardan Canan Aktaş, "Doğa harikası bir manzara. Her yer mis gibi kokuyor. İnsan bu eşsiz güzellikten büyüleniyor. Görsel olarak çok hoş görüntüler var. Biz de güzel fotoğraflar çektik, harika bir yer" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.