çetin ticaret

Başkan Kuzu, Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Çanakkale'nin Çan ilçe Belediye Başkanı AK Partili Abdurrahman Kuzu, belediye tarafından yenilenen mesire alanında düzenlenen piknikte üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

14571
Başkan Kuzu, Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Çanakkale'nin Çan ilçe Belediye Başkanı AK Partili Abdurrahman Kuzu, belediye tarafından yenilenen mesire alanında düzenlenen piknikte üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Çan Belediye Başkanı AK Partili Abdurrahman Kuzu, Belediye tarafından yenilenen mesire alanında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çan Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri için düzenlenen piknik etkinliğine katıldı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ÇAN İÇİN KIYMETLİ

Üniversite öğrencilerinin Çan ve kendileri için kıymetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, belediye tarafından düzenlenen piknikte öğrencilerle bir araya geldiklerini söyledi. Çan'a gelen üniversite öğrencilerini misafir olarak değil, Çan'ın elçisi olarak gördüklerini ifade eden Başkan Kuzu şunları söyledi:

"Çan'a geldiğinizde biz sizi misafir olarak görmüyoruz. Dışarıya gittiğinizde Çan'ın elçilerisiniz. Emin olun Çan’a gelip burada okuyup gidenler bu şehri unutmuyorlar. Bunu da bilinki iletişim halinde olduğum bir sürü arkadaşınız var. İnşallah sizde burada güzel bir üniversite hayatı geçirmiş olursunuz."

ÇAN’DA KONAKLAMAYLA İLGİLİ SIKINTI OLDUĞUNU BİLİYORDUK

Çan’da üniversite öğrencilerinin konaklamayla ilgili sıkıntılarının olduğunu bildiklerini kaydeden Kuzu, geçen yıl konaklama sıkıntısı ile ilgili olarak bir hamle yapıldığını belirtti. Çan’da şu anda yapımı devam eden 530 kişilik Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdu inşaatının devam ettiğinin ifade eden Kuzu, "İnşallah hem sizin için hem yeni gelen öğrencilerimiz için bir KYK Yurdu var. Şu anda inşaatı devam ediyor. Biz yerini tahsis ettik ve hızlı bir şekilde inşallah yazın başında yurt bitecek. Orası 530 kişilik bir KYK Yurdu olacak. İnşallah sizlere orada güzel konaklama imkanları sunulur ki, KYK Yurtlarının artık ne kalitede olduğunu kalan arkadaşlarınızdan bilirsiniz. İnşallah Çan’da da önümüzdeki yıl KYK Yurdumuz olacak. Bunu da size buradan müjdelemiş olalım" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.