çetin ticaret

Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Çanakkale Rüzgârı Esti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla açılışı gerçekleştirilen 12.Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Çanakkale rüzgârı esti.  

8262
Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Çanakkale Rüzgârı Esti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla açılışı gerçekleştirilen 12.Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Çanakkale rüzgârı esti.  

38 ülke ve 48 ilden  katılımcıya ev sahipliği yapan 12.Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Çanakkale standı büyük ilgi gördü.  

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla gerçekleştirilen açılışın ardından Vali Orhan Tavlı, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’le beraber stantları ziyaret ettiler.

Bu yıl partner ülkenin Makedonya Cumhuriyeti, partner ilin ise Diyarbakır olduğu  12.Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na 253 m2 alan üzerine kurulu Çanakkale Standını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı yetkililerden bilgi aldı.   

Türkiye’nin ve dünyanın turizm değerlerini buluşturan 12.Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Çanakkale Valiliği himayelerinde Güney Marmara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda kurulan TROYA Müzesinin standı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği ve derneğe bağlı otelcilerle, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası ve Çanakkale Valiliğinin himayelerinde Çanakkale Tarih ve Kültür Vakfı, Anadolu Etap, Birleşmiş Milletler Tanıtma Programı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Gelecek Turizmde Programı tarafından yürütülen “Troya Kültür Rotası” projesinin tanıtımına ilişkin açılan stantta Çanakkale’nin tarihi, doğal, kültürel ve turistik değerleri ziyaretçilere en iyi şekilde tanıtıldı.    
Çanakkale’nin tanıtımın en etkili şekilde yapıldığı 12.Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı 6-8 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.