çetin ticaret

Vali Tavlı, Şehit Binbaşı Ercan Kurt’un Ailesini Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, 2012 yılında Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Adaklı Köyü Lil Tepe Mevkiinde bölücü terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan el yapımı patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu şehit olan Binbaşı Ercan Kurt’un ailesini ziyaret etti.

7425
Vali Tavlı, Şehit Binbaşı Ercan Kurt’un Ailesini Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, 2012 yılında Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Adaklı Köyü Lil Tepe Mevkiinde bölücü terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan el yapımı patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu şehit olan Binbaşı Ercan Kurt’un ailesini ziyaret etti.

Ziyarette, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal ve Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen'de hazır bulundu. Vali Orhan Tavlı, Şehit Binbaşı Ercan Kurt’un annesi Zehra Kurt ve babası Ahmet Kurt ile görüştü. Vali Tavlı, şehitleri rahmet ve saygıyla anarak, şehit ailesine minnet duygularını iletti.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.