çetin ticaret

Ayvacık’ta 15 Temmuz Anısına Yüzme Yarışları Yapıldı

Çanakkale’nin Ayvacık İlçesinde, ‘15 Temmuz Şehit ve Gazilerini Anma Yüzme Yarışları’ yapıldı.

8874
Ayvacık’ta 15 Temmuz Anısına Yüzme Yarışları Yapıldı

Çanakkale’nin Ayvacık İlçesinde, ‘15 Temmuz Şehit ve Gazilerini Anma Yüzme Yarışları’ yapıldı.

Ayvacık Belediye Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen yüzme yarışları, Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi. Yarışlara, 9-13 yaş ağırlığındaki minik sporcuların mücadelesi damga vurdu. 

Yarışlarının seremonisinde konuşan Ayvacık Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Ünal Şahin, yarışmaya katılan tüm sporculara teşekkür etti. Şahin konuşmasında, 15 Temmuz şehitlerini andıklarını belirterek, şunları söyledi:

“İnanıyorum ki ileride bu gençlerimizi daha büyük yerlerde göreceğiz. Çocuklara eğitim evde başlar derler. Çocuklarınızın bu spora yönlenmesinde katkıda bulunduğunuz için siz anne ve babalara çok teşekkür ediyorum. Neticede siz aile bireyleri çocuklarınızın önünü açıyorsunuz, bu da bir bakıştır. Çocuklarımızın mücadelesi ve ortaya koydukları üst düzey performanslar bizleri çok mutlu etti. Bu üst düzey performanslar, Türk yüzme sporu adına çok değerli bir adımdır. Bu vesile ile havuzda görevli değerli antrenörlerimize, teknik ekibe, Çanakkale Yüzme İl Temsilciliği’ne, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne gönülden teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesi yapılan hain darbe girişiminde Cumhuriyet ve Demokrasi düşmanı olan bu hainlere milletimiz fırsat vermemiştir. Tüm şehitlerimizi bu vesile ile bir kez daha derin rahmet ve minnet duygularıyla anıyoruz. Allah, bu aziz millete bir daha 15 Temmuz’u yaşatmasın.”


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.