çetin ticaret

AK Partili Turan: Mücadelemiz, 15 Temmuz Ruhu'yla Devam Edecek

Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

8487
AK Partili Turan: Mücadelemiz, 15 Temmuz Ruhu'yla Devam Edecek

Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Partili Bülent Turan, 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişimine karşı ilk direnen illerden birisinin Çanakkale olduğunu ve meydanlara çıkan vatandaşların Çanakkale Ruhu ile birleşerek düşmana geçit vermediğini vurguladı. Turan, ülke olarak uzun yıllar demokrasi mücadelesi verildiğini belirterek şunları söyledi:

“Millet olarak verdiğimiz mücadele, demokrasi tarihine altın harflerle yazıldı. Türkiye’yi karanlık günlerine götürmek isteyenlerin hevesi kursağında kaldı. Millet olarak her seferinde canına, vatanına göz dikenin hesaplarını bozduk. Yeni hükümet sistemiyle beraber yönetime el koymak isteyenlerin önü kesilmiş oldu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle beraber yönetim sistemimiz tek çatı altında, tüm kurumlarıyla ortak hareket edecek.”

“Bugün artık yeni bir Türkiye var.” diyen Turan, sözlerine şöyle devam etti:

“15 Temmuz’dan sonraki iki yıllık süreçte ülkemiz Olağanüstü Hal şartlarında, Cumhurbaşkanımızın kararlılığı sayesinde başta FETÖ ve PKK olmak üzere terörle etkili bir şekilde mücadele etti. Şehitlerimize layık bir Türkiye inşa etmek için gece gündüz demeden koşturduk, koşturmaya devam edeceğiz. Türkiye, terörden temizlenene dek 15 Temmuz ruhuyla mücadelemiz devam edecek. Geleceğe güvenle yürüyen, demokrasisini sağlamlaştırmış bir ülke var. Yeni Türkiye’yi milletimizle beraber inşa edeceğiz. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. 2023 hedefleri doğrultusunda ülkemizin kalkınması ve gelişmesi yönünde adımlar atmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz gecesi vatanın bağımsızlığı için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet anıyoruz.”


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.