çetin ticaret

Başkan Gökhan, ÇYDD Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) üyeleriyle bir araya geldi.

10953
Başkan Gökhan, ÇYDD Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) üyeleriyle bir araya geldi.

Eşi Hale Gökhan ile birlikte kahvaltı programına katılan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇYDD yönetimi, üyeleri ve gönüllülerinden derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı, fikir alışverişinde bulundu.

ÇYDD'nin topluma yararı en yüksek olan derneklerden biri olduğunu belirten Başkan Ülgür Gökhan, "Gençlerimizi ne kadar iyi eğitebilirsek, ne kadar destek olabilirsek, sosyal yaşama katılımları anlamında onlara ne kadar çok destek olabilirsek bu ülkenin çağdaş bir ülke olması noktasında hızlı bir ilerleme kaydederiz. Gençlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilkelerine aykırı düşünen, bu ülkenin karanlığa doğru gitmesine yol açan kişilerin eline düştüğü zaman ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya kalabiliriz. Onun için biz çağdaş düşünen insanların, özellikle de Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş, ileri medeniyetler seviyesine ulaşma, hatta onu geçme hedefine ulaşmak için gençlerimizin takipçisi olmak zorundayız. Mustafa Kemal’in ortaya koyduğu demokratik, laik, hukuk devleti ilkeleri bu ülkenin gelişmesi ve kalkınması için temel ilkelerdir” dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.