çetin ticaret

Çan Belediyesi'nden Sağlıkçılara Meyve İkramı

Çanakkale'nin Çan ilçesi Belediye Başkanı Bülent Öz, Yerli Malı Haftası sebebiyle Çan Devlet Hastanesi personeline meyve ikramında bulundu.

14508
Çan Belediyesi'nden Sağlıkçılara Meyve İkramı

Çanakkale'nin Çan ilçesi Belediye Başkanı Bülent Öz, Yerli Malı Haftası sebebiyle Çan Devlet Hastanesi personeline meyve ikramında bulundu.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, yerli üretimi ve tüketimi teşvik edici Yerli Malı Haftası sebebiyle Çan Devlet Hastanesi Başhekimi Gürkan Çoban'ı ziyaret etti. Başkan Öz, Başhekim Çoban'a, hastane personeline verilmek üzere vitamin kaynağı meyveleri teslim etti. 

Belediye Başkanı Bülent Öz, “Yerli malı ekonomiye can, toprağa bereket ve geleceğe güç verir. Bu süreçte bizlerin hayata tutunmasında önemli bir rol üstlenen ve insanüstü bir çaba sergileyen fedakar sağlıkçılarımıza yerli malı ürünlerimizi hediye ettik" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.