çetin ticaret

Çanakkale'de Yeni Yaş Sebze ve Meyve Hali Hizmete Açılıyor

Çanakkale Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Yaş Sebze ve Meyve Hali, 17 Aralık Pazartesi günü düzenlenecek açılış töreniyle hizmet vermeye başlayacak.

14832
Çanakkale'de Yeni Yaş Sebze ve Meyve Hali Hizmete Açılıyor

Çanakkale Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Yaş Sebze ve Meyve Hali, 17 Aralık Pazartesi günü düzenlenecek açılış töreniyle hizmet vermeye başlayacak.

Bünyesinde yaklaşık 5 bin metrekare kapalı alan ve 30 satış birimini barındıran projede, bilgi işletim sistemi, ağırlık kontrol ünitesi, güvenlik sistemi gibi teknolojik ünitelerin yanı sıra, hal personelinin ve dışarıdan gelen vatandaşların da faydalanabileceği bir idari bina tasarlandı. Her bir birim 130 metrekare kapalı depo alanı ve 20 metrekare ofis alanı olarak projelendirilen yeni Yaş Sebze ve Meyve Hali, şehiriçi ve şehirlerarası ulaşımda kolaylıkla erişim sağlanabilecek bir noktada vatandaşlara hizmet verecek.

İsmetpaşa Mahallesi, Mustafa Yücel Özbilgin Caddesi No:8’deki adreste bulunan Yaş Sebze ve Meyve Hali, 17 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 14.00’te düzenlenecek açılış töreniyle hizmete girecek.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.